novosti

 • 23 Jun

  NOVI U PONUDI

  Obaveštavamo sve poslovne partnere da od sada u našoj ponudi mogu naći brend Ferro (ventil kugle, nepovratne ventile, baterije), koji je jedan od lidera iz oblasti grejanja i sanitarije u srednjoj i istočnoj Evropi.

 • 06 Apr

  NOVI ALUMINIJUMSKI RADIJATOR U PONUDI

  Obaveštavamo sve kupce da od danas u našoj ponudi mogu naći i aluminijumske radijatore poznate italijanske fabrike Fondital, marke Calidor S4. Garancija za Calidor S4 radijatore iznosi 10 godina.

 • 05 Okt

  EKSPANZIONE POSUDE - AKCIJA

  Obaveštavamo sve kupce da trenutno mogu dobiti količinski popust na ekspanzione posude Imera i to na količinu od 50 i više, rabat u iznosu od 22%, a na količinu preko 100 posuda, rabat od 23%. Akcija je na snazi do daljnjeg.

 • 02 Jun

  NOVO U PONUDI

  Od danas u našoj ponudi možete naći i bojlere Metalac, kojim smo obogatili našu ponudu postojecih proizvodjača Termorad i Bosch.

 • 28 Apr

  NOVO U NASOJ PONUDI

  Od danas u nasem prodajnom asortimanu mozete naci baterije svetski poznatog proizvodjaca PAINI.

 • 25 Mar

  NOVO U PONUDI

  Od danas u našoj ponudi možete naći panelne radijatore PEKPAN, turske radijatore modernog dizajna i zavidnog kvaliteta, sa garancijom od 10 godina. PEKSA GROUP, u okviru koje se proizvode ovi radijatori, poseduje standard kvaliteta ISO 9001.

 • 03 Feb

  NOVO U PONUDI

  Od sada, u našem asortimanu se nalazi i svetski poznat brend iz oblasti sanitarije, KOLO, clan SANITEC grupe.

 • 10 Jul

  NOVA POSLOVNA JEDINICA U BEOGRADU

  Poštovani poslovni partneri, obaveštavamo vas da smo od 10.07.2013. godine bogatiji za još jednu poslovnu jedinicu i to, TERMOVENT DOO, PJ BEOGRAD, koja se nalazi Ugrinovačkoj ulici, broj 223/B, 11080 Zemun.

solarni kombinovani bojler

bojleri bosch

Solarni kombinovani bojler Bosch čuva suncem zagrejanu toplu vodu do trenutka kada Vam je potrebna, tako da Vam je topla voda na raspolaganju i kasno uveče, sledećeg jutra ili u lošim vremenskim uslovima. Toplotni gubici su minimalni. I ne samo to: spremnik SP 750 solar namenjen je ne samo solarnoj pripremi tople vode, nego i podršci grejanju.

Solar kombinovani bojler zapremine 750 litara, od toga 195 litara pijaće vode. Plašt od PVC folije sa toplotnom izolacijom od mekog materijala debljine 100 mm i rajsveršlusom na zadnjoj strani, pokrivač od plastic

Postoji mogućnost poručivanja. Cena je na upit.

Solarni kombinovani bojler - tehnički podaci
SP 750-solar SP 750-1 solar
Pozicija priključaka Sa strane
Maksimalni toplotni učinak grejača 1) 25.1
Maksimalni kontinualni učinak tople vode 2) 590
Karakterističan broj učinka 3) 1.5
Minimalna brzina zagrevanja od tk=10oC do tv=60oC -
Korisna zapremina bojlera 195+546
Maksimalni radni pritisak vode 10
Potrošnja energije u režimu pripravnosti 3.2
Solarni kombinovani bojler - dimenzije i masa
SP 750-solar SP 750-1 solar
Prečnik Æ 950
Visina 2040
Masa (bez pakovanja) 227