novosti

 • 23 Jun

  NOVI U PONUDI

  Obaveštavamo sve poslovne partnere da od sada u našoj ponudi mogu naći brend Ferro (ventil kugle, nepovratne ventile, baterije), koji je jedan od lidera iz oblasti grejanja i sanitarije u srednjoj i istočnoj Evropi.

 • 06 Apr

  NOVI ALUMINIJUMSKI RADIJATOR U PONUDI

  Obaveštavamo sve kupce da od danas u našoj ponudi mogu naći i aluminijumske radijatore poznate italijanske fabrike Fondital, marke Calidor S4. Garancija za Calidor S4 radijatore iznosi 10 godina.

 • 05 Okt

  EKSPANZIONE POSUDE - AKCIJA

  Obaveštavamo sve kupce da trenutno mogu dobiti količinski popust na ekspanzione posude Imera i to na količinu od 50 i više, rabat u iznosu od 22%, a na količinu preko 100 posuda, rabat od 23%. Akcija je na snazi do daljnjeg.

 • 02 Jun

  NOVO U PONUDI

  Od danas u našoj ponudi možete naći i bojlere Metalac, kojim smo obogatili našu ponudu postojecih proizvodjača Termorad i Bosch.

 • 28 Apr

  NOVO U NASOJ PONUDI

  Od danas u nasem prodajnom asortimanu mozete naci baterije svetski poznatog proizvodjaca PAINI.

 • 25 Mar

  NOVO U PONUDI

  Od danas u našoj ponudi možete naći panelne radijatore PEKPAN, turske radijatore modernog dizajna i zavidnog kvaliteta, sa garancijom od 10 godina. PEKSA GROUP, u okviru koje se proizvode ovi radijatori, poseduje standard kvaliteta ISO 9001.

 • 03 Feb

  NOVO U PONUDI

  Od sada, u našem asortimanu se nalazi i svetski poznat brend iz oblasti sanitarije, KOLO, clan SANITEC grupe.

 • 10 Jul

  NOVA POSLOVNA JEDINICA U BEOGRADU

  Poštovani poslovni partneri, obaveštavamo vas da smo od 10.07.2013. godine bogatiji za još jednu poslovnu jedinicu i to, TERMOVENT DOO, PJ BEOGRAD, koja se nalazi Ugrinovačkoj ulici, broj 223/B, 11080 Zemun.

Gorionik na pelete PELET BRENN - bosch

kotlovi i etažne peći na pelet

Gorionici na pelete Pelet Brenn izrađuju se u 2 snage: do 34 kw i do 55 kw, a namenjeni su za sagorevanje tvrdog drvenog peleta. Ugradnjom na kotao Bosch Solid 200 B dobija se se sistem za grejanje koji radi sa viskokim stepenom korisnosti.

U gorioniku Pelet Brenn nalazi se dodatni sigurnosni temperaturni graničnik – sigurnosna funkcija koja isključuje gorionik i kotao u slučaju prekoračenja maksimalne dozvoljene temperature vode u kotlu/polaznom vodu.

Gorionik za pelete se povezuje sa rezervoarom za pelete od 190 litara ili rezervoarom od 350 litara.

Na gorionike Pelet Brenn se može povezati sobni termostat, običan ili programski, čime se obezbeđuje precizna regulacija temperature u prostoriji.

Iza gorionika Pelet Brenn stoji Bosch, koji je uvoznik ovih gorionika i davalac garancije. Takođe Bosch obezbeđuje servis i rezervne delove u garantnom i vangarantnom roku.

Gorionik na pelete PELET BRENN
naziv šifra za poručivanje
Gorionik 14-34 kw 04617
Gorionik 30-55 kw 04707
Rezervoar za pelet 190 L 04618
Rezervoar za pelet 350 L 05671